Werken bij

Een succesvol proces
is mensenwerk

Heb jij een sterke drive tot verbeteren, vernieuwen en pionieren? Vind je het een uitdaging om bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren dankzij innovatieve planning software? En werk je daarnaast graag in een losse, zelfstandige, informele en verantwoordelijke sfeer? Dan leren we jou graag beter kennen! Reageer op één van onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

ICT-ondersteuningsspecialist

Wij zijn op zoek naar jou! Heb je jaren ervaring of sta je op het punt aan je carrière te beginnen? Voor onze supportafdeling zijn wij op zoek naar een ondersteuningsspecialist om de afdeling te versterken. Ben je klantvriendelijk en vind je het niet erg om telefonisch vragen van klanten te beantwoorden?
Meer informatie

Accountmanager Link2service

Heb jij ervaring in de verkoop en heb je C-level connecties in de installatie- en onderhoudsbranche? Vind je het leuk om zelf mooie ideeën te bedenken én uit te voeren? En spreek je daarnaast vloeiend Nederlands en Engels?
Meer informatie

Senior Consultant (40 uur)

Heb jij ervaring met workforce management en personeelsplanning? Ben je communicatief sterk en werk je graag met en voor interessante klanten? Ben je bekend met verschillende ERP-oplossingen en wil je graag helpen bouwen aan de verdere groei van onze organisatie?
Meer informatie

Microsoft Developer

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar je eerste uitdagende baan als Microsoft Developer? Heb je een passie voor informatica en een sterke interesse in het ontwikkelen en testen van applicaties? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
Meer informatie

Support Medewerker Relyon (40 uur)

Vind jij het leuk om de verwachtingen van klanten te overtreffen? Om klantvragen via de telefoon, servicedesk of mail aan te nemen, te beantwoorden en op te lossen? Lees dan snel verder!
Meer informatie

Business Intelligence Consultant Relyon (32-40 uur)

Gaat jouw hart sneller kloppen van het blij maken van klanten? Nét die extra stap zetten? Het analyseren van data en daar een oplossing voor bedenken? Dan hebben we goed nieuws, want op onze consultancy afdeling is een vacature vrijgekomen!
Meer informatie

Consultant Relyon (32-40 uur)

Lijkt het jou leuk om onze servicemanagement oplossing verder te ontwikkelen? Wil jij met jouw slimme ideeën meebouwen aan een toekomstbestendige oplossing? Ben jij een stevige persoonlijkheid die ervan houdt om samen verbeteringen te bedenken en deze zelfstandig uit te voeren? Dan is dit misschien wel dé functie voor jou!
Meer informatie