Planning software
Link2

Optimaliseer je planning
met slimme software
Waarom moet je als organisatie planning software hebben?

Als organisatie in de schoonmaak-, bouw- of onderhouds- en installatiebranche is planning een cruciaal onderdeel voor het behalen van succes. Handmatig plannen in tools zoals Excel is niet meer van deze tijd en erg inefficiënt doordat ingebouwde intelligentie en een koppeling met andere systemen ontbreekt. Met slimme planning software automatiseer én optimaliseer je je planning of werkrooster in een handomdraai. Het resultaat? Meer overzicht, tijd, werkplezier én tevreden klanten!

Welke onderdelen zitten in de planning software?

Met onze slimme planning software optimaliseer je verschillende onderdelen in je bedrijfsproces. Bijvoorbeeld je personeelsplanning, werkrooster, urenregistratie, voorraadregistratie of werkbonnen. Daarnaast koppelt Link2 met elk ERP-systeem, zoals AFAS en al je voorraad-, werkrooster- en overige bedrijfssystemen.

Bekijk alle onderdelen van Link2

Wat zijn de voordelen van de planning software?

Als expert op het gebied van plannen en met kennis van je branche weten we precies wat goede software voor jou betekent. Daardoor is onze planning software eenvoudig in gebruik en afgestemd op je proces met slimme integraties en razendsnelle support. Zodat jij gemakkelijk tijd en geld bespaart en tegelijkertijd je first time right en klanttevredenheid verhoogt.

Stroomlijn je bedrijfsprocessen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2 bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl