Over ons

Grip begint bij begrijpen

Met onze expertise op het gebied van planning en kennis van de schoonmaak-, bouw- en onderhouds- en installatiebranche helpen we je graag bij het optimaliseren van je processen. We zien nog altijd oplossingen die gebaseerd zijn op uniformiteit. Of nog erger: verouderde, niet-gebruiksvriendelijke software die niet aansluit op je bestaande systemen. We kunnen ons voorstellen dat dit een grote ergernis is bij je planners die onnodig veel tijd en energie kost. Dat kan anders!

We maken ons jouw proces eigen

We leren je proces eerst goed kennen. Je doelen, de huidige software, de rollen van je mensen in het proces, de risico’s én de verbeterkansen. Bij Way2connect staat de term ‘begrip’ centraal. Eerst begrijpen, dan begrepen worden, dat is onze bedrijfscultuur. We luisteren naar jou, naar onze samenwerkingspartners en naar elkaar. Samen optrekken en successen boeken; daar worden we enthousiast van.

Kennis van je branche

De schoonmaak-, bouw- en service & onderhoudsbranche zijn erg specifiek: efficiënte planning en snelle facturatie gekoppeld aan jouw ERP-systeem en een nauwkeurige kwaliteitscontrole zijn essentieel voor het behalen van succes. Met de juiste software zijn we in staat om de juiste onderdelen drastisch voor je te verbeteren. Zodra we je proces van binnen en buiten kennen, doen we een stapje terug en kijken we met een frisse blik. Dat werkt. Dankzij een goede analyse is onze Link2 planning software altijd gebruiksvriendelijk, overzichtelijk én up-to-date.

Een succesvol proces is mensenwerk

Heb jij een sterke drive tot verbeteren, vernieuwen en pionieren? Vind je het een uitdaging om bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren dankzij innovatieve planning software? En werk je daarnaast graag in een losse, zelfstandige, informele en verantwoordelijke sfeer? Dan leren we jou graag beter kennen! Reageer op één van onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk de vacatures