een goede
workflow
is mensenwerk
Grip begint
bij begrijpen

5 juli 2019

Way2connect spreekt over realtime planning bij AFAS Open

Is de planning van de buitendienst soms lastig omdat het niet duidelijk is hoelang een klus precies gaat duren? Komt de planning in de problemen als een klus langer duurt dan verwacht? Kost dat veel extra tijd en gaat het ten koste van de efficiëntie? Geloof ons, je bent zeker niet de enige! Daarom gaf Way2connect tijdens de AFAS Open in België een presentatie over de oplossing hiervoor: realtime planning. Maar wat is realtime planning eigenlijk?

Realtime planning zorgt ervoor dat de juiste monteur, naar de juiste klus, op het juiste moment gaat. Ook als de planning anders loopt dan verwacht. Met behulp van realtime planning zorg je ervoor dat de buitendienst flexibeler en slimmer ingepland wordt, waardoor het hele team efficiënter is in de taken die gedaan moeten worden.

Way2connect is ver in het realiseren van realtime planning in combinatie met IOT (Internet of Things). Op deze manier weet het systeem altijd waar monteurs zich bevinden en welke planning op basis van die gegevens het meest optimaal is. Dit gebeurt automatisch, je hebt hier dus geen omkijken naar.

Een mooie innovatie waarover wij, als gecertificeerd partner, op uitnodiging mochten spreken tijdens AFAS Open in België. We zijn trots op de enthousiaste reacties en kijken uit naar het vervolg! AFAS, bedankt voor de uitnodiging!

Stroomlijn je bedrijfsprocessen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2 bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Bas Otting
    +31 88 000 65 00 bas@way2connect.nl