een goede
workflow
is mensenwerk
Grip begint
bij begrijpen

10 juni 2020

Webinar: overwin de planberg

Heb jij ook te maken met een groeiende ‘planberg’ voor je buitendienst nu werkzaamheden niet volgens plan doorgaan? Wie ga je dan straks als eerste helpen als alle werkzaamheden weer hervat worden? Is het bij de klant waarmee je de beste relatie hebt, degene die het meeste betaalt of die het hardste schreeuwt?Hoe plan je terugkerend onderhoud voor volgend jaar weer in? Als je het onderhoud van april naar juli moet verzetten, ga je dan volgend jaar in april of in juli? En hoe zet je planners nu slim in om later meer omzet te genereren? Hoe creëer je verkoopkansen vanuit ‘de planberg’?

Tijdens het webinar ‘Overwin de planberg’ op 7 mei j.l. gingen Bas Otting en Bart van Oosterhout dieper in op deze en vele andere vragen, zodat jij tijdens én na de Corona-crisis het meeste uit je buitendienstplanning haalt!

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Taken prioriteren
  • Terugkerend onderhoud inplannen
  • Het maximale uit de planberg halen
  • Planners nu al slim inzetten

Stroomlijn je bedrijfsprocessen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2 bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Bas Otting
    +31 88 000 65 00 bas@way2connect.nl