Dream big or go home Rajae Regui

18 februari 2020

Kennismaken met Rajae!

Als senior accountmanager bij Way2connect adviseert Rajae Regui organisaties over efficiënte buitendienstplanning. “Ik heb flinke ambities en denk altijd: dream big or go home.” We gingen met haar in gesprek om meer te weten te komen over deze ambities, haar functie en wat ze in haar vrije tijd doet!

Rajae, vertel eens iets over jezelf!
“Hi, ik ben Rajae Regui. Vrienden en familie noemen mij enthousiast en ambitieus. Bij Way2connect heb ik dan ook ‘grootse’ plannen. In mijn vrije tijd reis ik graag de wereld rond. Tijdens mijn reizen vind je mij niet alleen bakkend op het strand, maar juist midden in het land, genietend van cultuur. In mijn ‘hometown’ Breda ga ik graag uit eten of naar de film. En heb ik nog een gaatje vrij, dan vind je mij in de sportschool.”

Waarom koos jij voor een baan bij Way2connect?
“Voordat ik bij Way2connect aan de slag ging, werkte ik ruim acht jaar bij PostNL. Hier had ik een hele leuke tijd, maar voelde ik mijzelf soms een ‘nummertje’ en ‘onzichtbaar’. Wat voor succes ik ook boekte, ik vierde het vaak alleen. Dat verminderde voor mij het plezier en de uitdaging in mijn werk. In mijn zoektocht naar wat nieuws, vond ik Way2connect. Dit bedrijf is heel hard aan het groeien en binnen die groei kan ik écht verschil maken. Hier kan ik mijn ambities en creativiteit kwijt. Hier vind ik uitdaging en dat houdt mij continu gemotiveerd.”

Wat doe je precies?
“Als senior accountmanager benader, begeleid en adviseer ik (nieuwe) klanten. Ik bouw relaties op en breid het netwerk van Way2connect, onder meer middels LinkedIn, verder uit. Die combinatie van sales, advies en klantcontact ligt mij ontzettend goed. Lekker sparren met de klant en goed luisteren naar wat hij wil, zodat de klant én Way2connect elkaar vooruit helpen, daar haal ik mijn kick uit!”

Hoe bevalt je ‘job’ tot nu toe?
“Super! In deze baan kan ik mijn ei kwijt en Way2connect biedt mij een hele prettige werkomgeving. Iedereen is hier gelijk. Ik loop al snel even bij een collega, manager of directielid naar binnen, eenvoudig zonder afspraak of procedure. Hier werkt één hecht team samen. Daar krijg ik enorm veel energie van.”

Wat zijn je dromen en ambities?
“Haha, genoeg! Ik wil dat het product van Way2connect een ‘begrip’ wordt in de sector. Heeft er iemand een plansysteem nodig, dan wil ik dat hij denkt aan Way2connect. Daar draag ik vanuit de saleshoek, maar wat graag mijn steentje aan bij. Dat klinkt misschien als een flinke ambitie, maar ik denk: dream big or go home.”

Stroomlijn je bedrijfsprocessen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2 bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl