Geen dag is hier hetzelfde Bart van Oosterhout

12 maart 2020

Kennismaken met Bart!

Als Senior Consultant bij Way2connect helpt Bart van Oosterhout organisaties met het optimaliseren van hun processen en buitendienstplanning. Dat doet hij al 12,5 jaar. Bart: “Deze baan verveelt geen minuut!” We spraken hem over zijn werk, hobby’s en het geheim achter zijn mooie mijlpaal!

Bart, stel jezelf eens voor!
“Ik ben Bart van Oosterhout, fervent hockeyer, hardloper én consultant bij Way2connect. In mijn vrije tijd vind je mij op het hockeyveld of aan de zijlijn, bij een wedstrijd van mijn zoon. In de zomer trek ik er graag op uit, bijvoorbeeld met mijn boot. Ook loop ik twee keer per week hard met een vriend. Kortom; ik ben graag buiten en ben eigenlijk altijd wel lekker bezig.”

Wat doe jij bij Way2connect?
“In maart was ik officieel 12,5 jaar in dienst bij Way2connect. Hoe ik hier terechtkwam? Dat ging via mijn dochter. Zij zat in de klas met de zoon van Dennis Pater. Dennis en ik kwamen elkaar tegen, hadden een klik en één en één werd twee. Vandaag de dag begeleid en adviseer ik, namens Way2connect, bedrijven bij de implementatie van hun softwarepakket.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
“De ene dag werk ik op kantoor en de andere dag zit ik bij de klant. Ik ga echt mee met de flow van de dag. En dat moet ook wel, want iedere dag is hier weer anders. Dat maakt mijn werk heel dynamisch. Wanneer ik ’s ochtends opsta, weet ik nooit hoe het gaat lopen. De ene dag zit ik in Limburg, de andere dag in Groningen. De ene keer help ik een grote klant en de andere keer een startup. Die afwisseling vind ik leuk. Het geeft mij al 12,5 jaar heel veel energie.”

Waarom werk je al 12,5 jaar voor Way2connect?
“12,5 jaar geleden was Dennis net met Way2connect gestart. Ik vond het toen heel mooi om daar in te stappen en mee te groeien. 12,5 jaar later heb ik daar geen moment spijt van gehad. Ik heb dit bedrijf echt helpen groeien. Ik heb altijd mijn uiterste best gedaan om zo optimaal mogelijk te presteren en daar kreeg en krijg ik veel waardering voor terug. Van klanten en collega’s. De sfeer is hier gemoedelijk en goed. Tsja, dan blijf je wel 12,5 jaar plakken.”

Wat wens je nog voor de toekomst?
“Ik ben eigenlijk heel erg tevreden. Ik wil gewoon lekker bezig blijven en de dingen doen zoals ik ze nu doe. Geen dag is hier hetzelfde. Die dynamiek, die vind ik heerlijk. Ik zou het niet anders willen.”

Stroomlijn je bedrijfsprocessen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2 bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl