Efficiënte workflow op maat voor TechnoTrafficControl met Link2 Begrip begint
bij begrijpen

Klantverhaal

TechnoTrafficControl

TechnoTrafficControl biedt volledige invulling op het vlak van verkeersregeling. Ze stroomlijnen de verschillende verkeerssituaties bij wegwerkzaamheden, evenementen, calamiteiten en op en rondom de bouwplaats. Dit gebeurt middels allerlei verkeerstechnische maatregelen, maar vooral met de inzet van landelijk bevoegde verkeersregelaars. Ook het inplannen van mensen verzorgen ze geheel zelf. Daar heeft de klant geen omkijken naar. "Ontzorgen van A tot Z noemen wij dat.”

Door de professionals en slimme software van Way2connect is onze workflow nu efficiënt, overzichtelijk en heel erg snel. François Moelands , TechnoTrafficControl

François Moelands staat als algemeen directeur aan het roer van TechnoTrafficControl, onderdeel van de TechnoGroup. Wat zes jaar geleden begon met tien verkeersregelaars, groeide uit tot een succesvolle onderneming met 75 man personeel. Het reilen en zeilen draait op een korte termijnplanning en (héél) snel schakelen. Daarom zocht François naar extra efficiëntie en kwam terecht bij de software van Way2connect. “Onze planner boekt nu dagelijks zo’n 75 verkeersregelaars in. En laatst riep hij: ‘François, ik kan er nog wel 75 bij hebben!’ Kijk, dat biedt toekomstperspectief.”

Ontzorgen van A tot Z
François vertelt dat TechnoTrafficControl volledige invulling biedt op het vlak van verkeersregeling: “Wij stroomlijnen de verschillende verkeerssituaties bij wegwerkzaamheden, evenementen, calamiteiten en op en rondom de bouwplaats. Dat doen wij middels allerlei verkeerstechnische maatregelen, maar vooral met de inzet van landelijk bevoegde verkeersregelaars. De planning van onze mensen verzorgen wij geheel zelf. Daar heeft de klant geen omkijken naar. Ontzorgen van A tot Z noemen wij dat.”

‘Nee’ bestaat niet
TechnoTrafficControl ontstond in 2014 vanuit de TechnoGroup. Heijmans vroeg de groep of zij ook verkeersregelaars kon leveren. Volgens het motto ‘u vraagt, wij draaien’, zette de groep TechnoTrafficControl op. Het nieuws over deze nieuwe ‘specialisatie’ ging als een lopend vuurtje, zegt François: “Wat ooit startte vanuit een aanvraag van één klant, groeide uit tot een bloeiend bedrijf met 75 man personeel. Het geheim van dit succes? Dat zit hem denk ik in het slim inspelen op behoeftes. Wij verkopen niet zo snel ‘nee’ aan onze klanten. Nee, wij denken liever met hen mee.”

Efficiënte planning is cruciaal
Volgens François moet er bij TechnoTrafficControl bijzonder snel geschakeld worden: “Komt er nu een aanvraag binnen, dan moet er soms al binnen twee uur verkeersregeling klaarstaan. Dat betekent, werken met een kortetermijnplanning. Daarin is efficiëntie cruciaal. In onze periode van groei, zocht ik naar slimme software die ons werkproces kon ondersteunen. Nou, die slimme software, die vond ik wel heel dichtbij. Way2connect, eveneens uit Etten-Leur, maakte een ‘workflow’ voor ons bedrijf op maat.”

Oplossing op maat
Way2connect en TechnoTrafficControl brachten het gehele proces van TechnoTrafficControl in kaart. Aan de hand van processen, doelen, stakeholders, risico’s en kansen verzamelden zij zoveel mogelijk waardevolle input, zodat Way2connect op basis van de bestaande én gewenste situatie met een oplossing op maat kon komen. François: “De professionals van Way2connect luisterden heel goed naar onze wensen en behoeftes. Waar het bestellen, inplannen, afhandelen, registreren en factureren voorheen met heel veel handelingen over heel veel schijven ging, gebeurt dat nu efficiënt, overzichtelijk en heel erg snel.”

Een kind kan de was doen
François noemt de workflow van Way2connect bijzonder klantvriendelijk: “Zodra de klantaanvraag bij ons binnenkomt, wordt er in het portaal een order aangemaakt. Vanuit die order benaderen wij een verkeersregelaar. Hij ontvangt een appje over de tijd en locatie en gaat aan de slag. Vervolgens komt zijn kilometer- en urenregistratie realtime bij ons binnen. Bij wijze van spreken kan de factuur er ’s avonds al uit. Een kind kan de was doen!”

François vertelt dat de planning voorheen dagen druk was met allerlei randzaken. Dat noemt hij nu voorgoed verleden tijd: “Onze planner boekt nu dagelijks zo’n 75 verkeersregelaars in. En laatst riep hij: ‘François, ik kan er nog wel 75 bij hebben!’ Kijk, dat biedt toekomstperspectief.”

Ben jij benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen met slimme software? Neem dan gerust contact met ons op!

De professionals van Way2connect luisterden heel goed naar onze wensen en behoeftes.

François Moelands , TechnoTrafficControl

Stroomlijn je bedrijfsprocessen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2 bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl