een succesvol proces is mensenwerk Begrip begint
bij begrijpen

Klantverhaal

Hofkens HIG

Bij de strategische ambitie van Hofkens HIG paste niet alleen een ander type softwareleverancier, ook een professionele planningsmodule was een vereiste. De combinatie van AFAS en WAY2CONNECT brengt de ideale oplossing binnen handbereik. Anders zouden wij nooit zo goed in staat zijn om door te groeien naar Hofkens HIG 2.0.

In de oude situatie hadden we te maken met uitzondering op uitzondering. Mark Hofkens, Hofkens HIG

Gerealiseerde workflow oplossingen

voor Hofkens HIG

  • Contractmanagement
  • Efficiënte projectplanning
  • Managementinformatie
  • Personeelsplanning
  • Urenregistratie
De implementatie

Een kleine anderhalf jaar na de implementatie heeft Hofkens HIG nagenoeg de volledige functionaliteit van de software van AFAS in gebruik. De ingebruikname van de planningsmodule van WAY2CONNECT is in de loop van 2018 afgerond, legt Hofkens uit.

“De twee collega’s die zich met de planning bezighouden, kunnen hun werk in Excel wel dromen. Het werken met een nieuw systeem is voor hen een flinke omschakeling. De look en feel is anders. Dat de overgang de nodige tijd vraagt is niet zo verwonderlijk als je beseft dat niet alleen al onze mensen, maar ook alle voertuigen met kentekens en aanvullende specificaties in de software van WAY2CONNECT zijn gezet. Bovendien zetten we alle vaste klussen er voor een heel jaar in”, aldus Hofkens die daar hoge verwachtingen van heeft.

“In de huidige werkwijze ziet een planner bijvoorbeeld in één oogopslag welk type voertuig bij een bepaalde opdracht wordt gebruikt. Een vacuümwagen is bijvoorbeeld standaard geel van kleur. Dat is bij ons al bijna zestig jaar zo. Dus hebben wij bij WAY2CONNECT de wens neergelegd dezelfde kleurstellingen in hun systeem op te nemen.” Volgens Hofkens is dit door de leverancier snel aangepast en daar is hij uiteraard blij mee.

Zonder een gedegen bedrijfsautomatisering zouden wij nooit zo goed in staat zijn om door te groeien.

Mark Hofkens, Hofkens HIG

Download het volledige klantverhaal

Wil je het volledige verhaal van Hofkens HIG lezen? Download het hieronder!

Als je vragen hebt of ook zoekt naar een goede workflow oplossing zoekt, bel me!

Rajae Regui
+31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl

Stroomlijn je bedrijfsprocessen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2 bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl