een succesvol proces is mensenwerk Begrip begint
bij begrijpen

Klantverhaal

Beercoo

Het succesvol koppelen van twee softwareplatforms bleek in de schoonmaakbranche een tikkeltje ingewikkelder dan elders. Toch realiseerden AFAS en Way2connect bij Beercoo Schoonmaakgroep uiteindelijk een perfect werkende oplossing. Voor technisch directeur Patrick de Beer van Beercoo is het volledig onderbrengen van handmatige activiteiten in workflows de volgende logische stap.

Een perfect werkende oplossing voor de schoonmaakbranche. Patrick de Beer, Beercoo

Gerealiseerde workflow oplossingen

voor Beercoo

  • Contractmanagement
  • Digitale werkbonnen
  • Efficiënte projectplanning
Branchekennis

Dat AFAS en WAY2CONNECT de complexiteit van de schoonmaakbranche hebben weten te tackelen met een geslaagde koppeling van de twee softwaresystemen beschouwt De Beer als een huzarenstukje. “Volgens mij is AFAS ooit begonnen te automatiseren voor bedrijven waar iedereen een dienstverband van 38 uur had en het aantal vakantiedagen voor de rest van het jaar al op 1 januari bekend was. Tegen die achtergrond is het
eigenlijk ongelofelijk als je ziet hoeveel branchekennis er nu in dat bedrijf zit.”

Daar heeft Beercoo zelf een actieve bijdrage aan geleverd. “We hebben hier heel wat andere schoonmaakbedrijven over de vloer gehad die benieuwd waren naar onze ervaringen op het gebied van bedrijfsautomatisering. Dat heeft ertoe geleid dat een handvol grote branchegenoten nu werken met de softwareoplossing zoals die ook bij ons draait. Een bijzonder positieve ontwikkeling wat mij betreft, want dat biedt mogelijkheden om met en van elkaar te leren en verdere verbeteringen door te voeren.”

Als het niet in AFAS zit, dan bestaat het niet.

Patrick de Beer, Beercoo

Download het volledige klantverhaal

Wil je het volledige verhaal van Beercoo lezen? Download het hieronder!

Als je vragen hebt of ook zoekt naar een goede workflow oplossing zoekt, bel me!

Download klantverhaal
Rajae Regui
+31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl

Stroomlijn je bedrijfsprocessen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Benieuwd of Link2 bij jouw organisatie past? Vraag direct een demo aan of neem contact met mij op. Ik leer je organisatie en bedrijfsproces graag beter kennen en maak je klaar voor de toekomst!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl