Aanpak

Zó optimaliseren wij
jouw processen

Collect

Allereerst leren we jou en je proces graag beter kennen. Met welke software wordt er op dit moment gewerkt? Is een integratie met andere softwaresystemen gewenst? En welke bedrijfsprocessen wil je verbeteren?

Collect
Conclude

Conclude

Doordat we het volledige proces in kaart hebben gebracht, kunnen we goed met je meedenken. We hebben inmiddels veel kennis van je branche en weten daardoor precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van automatisering.

Concept

Op basis van de analyse werken we een concept uit dat precies aansluit bij jouw wensen. Met als doel: meer efficiëntie in bijvoorbeeld je personeelsplanning, werkrooster, werkbonnen, ticketverwerking of kwaliteitscontrole. En om verrassingen te voorkomen, is de volledige implementatie gebaseerd op een vaste prijs.

Concept
Create

Create

Vervolgens bouwen we het concept om naar werkende planning software. Als het uitgebreid getest is, draaien we een pilot bij jou op locatie met een aantal medewerkers om efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Verloopt de planning van de opdrachten of het werkrooster vloeiend? Dan volgt er een feestelijke livegang!

Control

Na de livegang stopt onze samenwerking natuurlijk niet. We houden nauwkeurig in de gaten of de Link2 planning software je planning of werkrooster optimaliseert. Met onze snelle helpdesk ben je verzekerd van continuïteit en heb je alle tijd om je te focussen op het succes van jouw organisatie.

Control

Je planning of werkrooster automatiseren?

Efficiënter plannen dankzij gebruiksvriendelijke, vernieuwende software specifiek voor de schoonmaak-, bouw- en onderhouds- en installatiebranche. We regelen het graag voor je!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl